HAAR- EN SCHOONHEIDSSTUDIO

050 - 577 86 99

Wij heten u van harte welkom in onze modern ingerichte haar- en schoonheidsstudio.
Online afspraak maken

Schoonheids­studioDe huid - het vijfde zintuig

Naast ogen, oren, mond en neus behoort de huid tot het vijfde zintuig. Ze is niet alleen de grootste, maar ook de meest gevoelige van alle zintuigen. Razend snel deelt ze ons mee of iets scherp of heet is. Het welzijn van de mens hangt niet in de laatste plaats af van de huidgevoelens: jeuk brengt nervositeit teweeg en liefdevolle strelingen ontspanning.


In onze schoonheids­studio wordt uitsluitend gewerkt met een professioneel merk, Etre belle. Etre belle staat wereldwijd bekend om haar exclusieve cosmetica en wellness producten met bijbehorende professionele behandelsystemen, die geleverd worden in meer dan 55 landen over de gehele wereld. De producten worden niet op dieren getest, zijn milieuvriendelijk en voldoen aan de internationale voorwaarden van de farmaceutische- en levensmiddelenindustrie.


Een gerichte en intensieve huidverzorging is, volgens de mening van vele huidartsen, ook gezondheidsverzorging. De huid krijgt hierdoor een betere uitstraling.


Etre belle heeft voor ieder huidtype en probleem passende producten voor in de salon en een productlijn voor thuis.


Laat door ons een huidanalyse maken en wij adviseren u over de voor u meest geschikte producten. Maakt u wel van tevoren even een afspraak, dat kan lang wachten voorkomen.MesotherapieMesotherapie is een anti-aging therapie tegen huidverslapping. De verstevigende en liftende werkstoffen geven u direct resultaat.


Door de vorming van een elektrisch veld op de huid ontstaan er vochtkanalen tussen de cellen, waardoor de transformatiesnelheid wordt verhoogd en er in kortere tijd meer werkstoffen kunnen worden ingesluisd.


Met behulp van het roll-on systeem kunnen de werkstoffen overal in de huid worden ingebracht en vormt er zich een werkstof depot in het celweefsel.De meso-roller stimuleert de huidreceptoren waardoor de stofwisseling positief wordt beïnvloed.


Deze behandeling is pijnloos en geeft in combinatie met ampullen en/of serums van de Hyaluronic³ – Triple Effect lijn van Être Belle een super liftend resultaat. Na één behandeling voelt de huid al merkbaar zachter en gladder aan, maar het beste resultaat wordt bereikt in kuurvorm.


De behandeling is ook uitermate geschikt voor de zeer gevoelige huid.Hyaluronic³ – Triple Effect Etre BelleHyaluronzuur komt van nature voor in het menselijk lichaam en zit onder meer in het bindweefsel van de huid. Het houdt vocht vast en door de moleculaire structuur creëert het een weg van voedingsstoffen en vloeibare stoffen. Het stabiliseert de elastische en collageenweefsels, stimuleert de celvernieuwing en beschermt de cellen tegen vrije radicalen.


Tijdens het natuurlijke verouderingsproces neemt het Hyaluronzuur vanaf het 25ste jaar in je huid af. Op 60 jarige leeftijd is er nog maar 10% van het oorspronkelijke Hyaluronzuur in het lichaam aanwezig. Omdat Hyaluronzuur moleculen het belangrijkste bestanddeel vormen van het opvulmateriaal tussen de huidcellen, betekent de afname van Hyaluronzuur een verlies van volume waardoor rimpels ontstaan. Hyaluronic producten kunnen dit verlies in volume tegengaan.


Het multitalent Hyaluronzuur, drievoudig actief door de verschillende groottes van moleculen, is werkzaam in verschillende lagen van de huid. Het heeft de unieke eigenschap om grote hoeveelheden vocht in de huid te binden en is hiermee een van de belangrijkste stoffen om rimpels op te vullen en de huid te egaliseren.Make- upGolden Rose cosmetics is in 1983 gestart met de productie van de exclusieve make-up producten. Door de hoge kwaliteit, betaalbare prijzen, luxe uitstraling en verpakking weet Golden Rose cosmetics zich duidelijk te onderscheiden. Naast de prijs en de goede kwaliteit van zijn product hecht Golden Rose ook veel waarde aan de gezondheid van de eindgebruikers. De producten zijn dierproefvrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge normen van de Europese Unie. Het is bewezen dat bij 9 van de 10 eindgebruikers geen allergische reactie voorkomt.
Permanente OntharingOngewenste haargroei is ontsierend en soms echt een cosmetisch probleem. Met IPL-apparatuur is dit op te lossen. Het is een cosmetische behandeling waarbij een IPL-lamp (Intense Pulsed Light) wordt gebruikt.


De IPL-apparatuur produceert een speciale lichtbundel. De pigmentstof melanine die zich in het merg van de haar bevindt, absorbeert dit licht. Tijdens de absorptie wordt het licht omgezet in warmte. Deze warmteontwikkeling wordt naar het haarzakje geleid. Het haarzakje sterft hierdoor af en kan geen nieuwe haar meer aanmaken. E & S Haar- en Schoonheids­studio heeft alle kennis en apparatuur in huis om ontharingsbehandeling met IPL vakkundig en met goede resultaten uit te voeren.


IPL verwijdert definitief haargroei

De behandeling kan iedere vier tot zes weken worden toegepast, en de duur van een behandeling is afhankelijk van de oppervlakte van de te behandelen huid. We adviseren gemiddeld acht tot twaalf behandelingen om alle ongewenste haargroei definitief te verwijderen. Een nagenoeg pijnloze manier om definitief ongewenste haargroei te verwijderen.Optimaal resultaat ontharen

Doordat E & S Haar- en Schoonheids­studio gebruik maakt van de nieuwste apparatuur en technieken, kunnen wij u een optimaal resultaat garanderen. De kans op huidbeschadiging is nihil. Samen met u nemen we voor de behandeling door wat er gaat gebeuren, welk gebied u wilt behandelen, of dit mogelijk is, wat er is toegestaan tijdens de behandeling en wat extra zorgpunten zijn. Kortom, wij bieden een compleet behandelingsplan zodat u met het gewenste resultaat zult vertrekken.Intake

Voordat wij een behandeling bij u uitvoeren, doen wij eerst een gratis intake, dit om te kijken of wij veilig deze behandeling bij u kunnen uitvoeren en om u een reëel beeld over de resultaten te geven.